Meteen naar de inhoud

Taallessen

De tijdsduur van een les is 60 minuten. De eerste les duurt 30 minuten en is gratis. Deze les gebruik ik om kennis met u te maken, om uw niveau te bepalen en om na te gaan wat uw specifieke wensen zijn.

Frans

Als lerares Frans bied ik lessen Frans aan volgens de richtlijnen van Het Gemeenschappelijk Europees referentiekader (CECR). Mijn aanpak is die van ‘communicatief taalonderwijs’, gericht op het overbrengen van de boodschap. Mijn aanpak zal toegespitst zijn op uw specifieke behoefte, zakelijk of privé.

Ik gebruik innovatieve onderwijsmethodes waarbij het accent ligt op de interactie tussen leraar en leerling. Ik zal samen met u situaties uit het dagelijks leven nabootsen waarin u actief dient te reageren met gebruik van het vocabulaire dat u bezit.

Aan de lessen en cursussen zijn geen examens verbonden, maar ik bied begeleiding ter voorbereiding van bijvoorbeeld de examens DELF, DALF, TEF en TEFaQ. U kunt mij altijd benaderen voor lessen ter voorbereiding van welk examen Frans dan ook.

Oekraïens en Russisch

Voor de Oekraïense en Russische lessen maak gebruik van boeken, documenten, artikelen, audio en video. Ook zal ik u kennis laten maken met de Oekraïense en Russische cultuur en tradities. Mijn aanpak is toegespitst op uw specifieke behoefte, zakelijk of privé.